Khidmat urut batin wanita guna jentera

Jikalau di zaman dahulu menguruti batin wanita yang ganas ketika bersetubuh memerlukan bantuan jin yang diseru dengan jampi serapah, di zaman moden ini pula memerlukan jentera.

Di Tokyo kini terdapat bar yang menyediakan perkhidmatan urutan batin khusus untuk wanita yang dinamakan Love Joule di bandar besar ini. Ia bertujuan untuk memupuk suasana yang selesa di mana wanita boleh secara terbuka membincangkan tentang aktiviti mengurut kemaluan mereka dengan iringan minuman keras dan pelbagai warna dan jenis peralatan urut menggunakan berbateri.

Lelaki tidak dibenarkan masuk kecuali jika ditemani oleh wanita. Bar ini dibuka pada bulan Julai lalu di daerah Tokyo Shibuya.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s