Urut meransang tenaga tubuh badan

Tenaga seluruh tubuh badan manusia boleh diransang hanya daripada salah satu anggota tubuh badannya yang tertentu. Anggota bahagian tubuh badan yang biasa digunakan untuk meransang anggota tubuh badan ketika mengurut ialah seperti tapak kaki, tapak tangan, tulang belakang, perut dan kemaluan. Bagaimana pun tenaga tubuh badan boleh diransang daripada anggota bahagian yang lain seperti anggota hidung, mulut, muka, kepala dan sebagainya.

Rahsia mengenai seluruh tenaga tubuh badan boleh diransang dari anggota tubuhnya telah diketahui oleh masyarakat budaya timur sejak beribu tahun dahulu, seperti sejak pemerintahan Dinasti Ming di Cina dan Firaun di Mesir. Bagaimana pun pengetahuan ini telah dirahsia kepada dunia berkurun kurun lamanya sehinggalah ke zaman penjajahan barat di Timur.

Pengetahuan meransang tubuh badan dari setiap anggotanya adalah perlu untuk meransang tubuh badan dengan berkesan ketika mengurut.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s