Gaya urutan batin ketika bersetubuh

Gaya urutan batin bersetubuh

Teknik ini boleh melambatkan inzal (terpancut mani) dan memberikan kenikmatan kepada kedua-dua belah pihak, boleh juga menambahkan kekuatan dan ketahanan zakar. Goyangan yg terkawal dan tersusun membolehkan pihak suami mengawal inzal seberapa lama yang dia mahu sehingga isteri benar-benar mencapai kepuasan sebenar. Cara-cara goyangan ialah seperti berikut:

1. Urutan goyang kesabaran

Menggoyang dengan perlahan ketika memasukkan zakar, tetapi bila menarik, tarik dengan cepat hingga kepala zakar hampir keluar. Teknik ini melambatkan pancutan mani suami dan isteri lebih terasa nikmat dan mempercepatkan inzal isteri.

2. Urutan goyang jongket

Bahagian tubuh anda keatas sedikit sehingga batang zakar kelihatan bengkok. Teknik ini akan memberi geseran kuat batang zakar pada kelentit isteri. Ini akan mempercepatkan isteri inzal dan memberi nikmat yg tiada tara pada isteri. Tanda isteri merasai nikmat ialah nafas isteri kencang dan suara rengekannya kuat.

3. Urutan goyang hitungan

Sewaktu menggoyang, lakukan 40 kali secara lambat diikuti 40 kali goyangan secara cepat. Lakukan secara bergilir-gilir. Cara ini menjadikan isteri berasa khayal, kerana ombakan goyangan bagai ombak kapal di lautan. Tanda isteri khayal ialah matanya kuyu dan dipejamkan.

4. Urutan goyang hentian

Goyang secara selang seli dan rehat sejenak. Goyang 3 kali dan berhenti, kemudian goyang lagi dan berhenti. Goyangan begini menjadikan isteri tersentak-sentak kesedapan. Tanda isteri kesedapan ialah bila kita menggoyang, nafas dan suaranya bagai tersekat-sekat. Bila berhenti, ia menghembus nafasnya panjang.

5. Urutan goyang berpasangan

Suami menggoyang dahulu kemudian berhenti. Setelah itu isteri menggoyang pula dan berhenti. Lakukan bergilir-gilir. Boleh juga bergoyang serentak atau suami menggoyang keatas dan kebawah isteri pulak menggoyang ke kiri dan kanan. Cara ini memerlukan kesepakatan dan kerjasama.

6. Urutan goyang kekasih

Isteri menggoyang sedangkan suami mendiamkan diri. Cara ini membantu melambatkan inzal suami dan banyak memberi kerehatan pada suami. Sesuai utk diamalkan bagi suami yg mudah terpancut awal. Bagi suami pulak janganlah berdiam diri sahaja. Lakukan perkara lain seperti meramas payudara isteri, mencium isteri atau menghisap puting susu isterinya atau mengikut selera isteri. Sekiranya isteri hendak terpancut maninya, hendaklah dia memberitahu suami agar goyangan bersama-sama dan supaya sama-sama serentak terpancut mani.

7. Urutan goyang dan geselan kepala zakar

Melakukan urutan goyangan dengan menggunakan kepala zakar. Caranya ialah memasukkan zakar sampai ke takuknya agar kepala zakar berada di permukaan kemaluan isteri dan disamping itu kenakan kepala zakar pada kelentitnya. Ini kerana kebanyakan kelazatan perempuan banyak terhimpun pada bahagian permukaan faraj dan khususnya pada kelentitnya. Bergoyanglah hanya sampai takuknya sahaja dan sekali sekala ditusukkan zakar sampai habis dan tarik semula. Cara ini juga dapat melambatkan suami inzal. Tusuklah zakar perlahan-lahan dan apabila tarik, tarik dan rentap cepat-cepat dan tusuk pula perlahan-lahan dan seterusnya.

Sebaik-baiknya suami yg lakukan teknik goyangan supaya senang untuk mengawal ghairah. Bila terasa kegelian dan hendak inzal, hentikan goyangan sekejap. Semasa berhenti, suami haruslah teruskan ciuman dan rabaan di tempat-tempat sensitif isteri supaya ghairahnya berterusan.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s