Sakit isteri tak puas diurut

Keutamaan yang perlu dilakukan oleh suami memberi nafkah batin kepada sang isteri ketika bersetubuh adalah mengurut liang faraj dengan batang zakarnya, bukan sekadar untuk melepaskan sesaknya sahaja. Hanya isteri yang puas diurut sahaja kelihatan ceria, bertenaga dan sehat sejahtera,

Zakar adalah anggota tubuh yang sukar dikawal oleh minda. Adalah sukar bagi suami yang normal untuk memerintahkan zakarnya menegang mengikut sesuka hatinya seperti mengerakkan anggota kaki dan tangan.

Ereksi atau ketegangan zakar antara lain digerakkan oleh deria penglihatan, sentuhan atau bau yang memberahikan perasaan dan menghantar mesej ke otak untuk merembes hormon jantan yang seterusnya boleh menggerakkan anggota zakar untuk tegak kerana terangsang atau berahi apabila bersama perempuan.

Oleh kerana saiz, tahap kekerasan dan bentuk zakar merupakan faktor-faktor bagi memudahkan isteri mencapai klimaks dan inzal, maka disebutkan bahawa teknik mengurut zakar pada liang faraj isteri adalah satu latihan yang perlu dipelajari oleh suami.

Salah satu cara bagi memuaskan isteri ialah dengan membuat faraj isteri dapat merasakan zakar mengurut dan mengusap keseluruhan liang faraj atau vagina dalam setiap dayungan.

Ini akan hanya dapat dilakukan apabila suami dapat mengawal kepala zakarnya agar boleh kembang dan kuncup apabila dikehendaki.

Tekniknya ialah seperti berikut :

Dayungan masuk

Kuncupkan kepala zakar apabila menusuk ke dalam faraj

Dayungan keluar

kembangkan kepala zakar apabila menarik zakar dari faraj

Melalui cara yang disebutkan tadi, isteri akan merasa seluruh urat-urat di dalam farajnya dibelai dan diusap oleh urutan zakar dan ini akan memberi nikmat serta kelazatan seks yang tidak terhingga kepada sang isteri.

Cara melatih zakar untuk responsif kembang-kuncup ialah melalui urutan dan perlu disertai dengan kaedah pernafasan tertentu. Ketika bangun pagi, semasa zakar masih tegang, ambil sedikit Minyak Lintah Sabah dan gosokkan pada tapak tangan supaya panas. Tuam tapak tangan pada bahagian pinggang dan urut dari hala atas ke bawah.

Sakit isteri tak puas diurut
mula suka banyak mulut

Maksud isteri tak puas diuurut adalah isteri yang tidak puas dijimak. maksud banyak mulut pula ialah banyak cakap, iaitu lebih banyak bercakap dari biasanya. Sifat mulut wanita adalah melambangkan atau menyatakan kemaluannya dan sifat kemaluan lelaki pula pada hidungnya. Menerusi rupabentuk mulut wanitalah kita dapat menentukan keadaan kemaluannya seperti saiz, bentuk, jenis, tenaga dan sebagainya. Biasanya gadis belum kawin yang banyak mulut adalah jenis yang miang atau galak.Tapi miang yang pendiam itu lain macam pula.

Sakit isteri tak puas diurut
mula suka mencarut carut

Urutan batin adalah nafkah yang perlu diberi. jika tidak diberi bukan sekadar kelaparan malah kehausan. Jika mereka yang kelaparan atau kehausan dalam lain perkataan kebuluran sudah tentulah sentiasa mengidamkan makanan dan minuman. Begitu jualah isteri yang kebuluran nafkah batin sudah tentulah sentisa mengingati dan mengidam untuk dijimak. Penderitaan isteri yang tidak puas dijimak sehnggakan sering mencarut ia itu menyebut benda yang di dalam kain. Jika kelaparan makan minum boleh mati. Kelaparan nafkah batin pun boleh mati, tapi cuma mati akal atau mati kira kira. Maksudnya boleh mengira hingga tiga sahaja, bila sebut tiga mula teringat nak belaga.

Sakit isteri tak puas diurut
rasa benci melaut laut

Perasaan terlalu kecewa sang isteri kepada suaminya yang sudah tidak mampu memberi nafkah batin akhirnya menimbukkan rasa benci. Pesasaannya yang terlalu benci akhirnya melaut laut atau merempah luah kepada orang lain. Rasa benci ini boleh melimpah ruah seperti cemburu kepada isteri orang lain yang kekenyangan dengan nafkah batin sehingga membuncit perutnya.

Sakit isteri tak puas diurut
mula buat kerja karut

Isteri yang kehausan nafkah batin sering melakukan kerja kerja karut ia itu kerja yang tidak wajar dilakukan oleh seorang isteri untuk membendung keberahiannya. Sebagai contoh suka bertandang, keluar di waktu malam dan sebagainya.

Sakit isteri tak puas diurut
kulit muka mudah berkerut

Kesan isteri yang telah tidak memperolehi nafkah batin dari suaminya adalah mudah nampak tua. Kesan ketuaan ini boleh di kesan dari kulit mukanya yang mula berkerut.

Sakit isteri tak puas diurut
mulut mula nampak herut

Sikap ketara sang isteri yang tidak memperolehi nafkah batin daripada suaminya ialah mula memandang rendah pada suaminya. Sikap tersebut disetai bercakap tidak memandang muka suaminya dan suka muncung. Akhirnya isteri suka mengejek suami bermula dengan menghirutkan mulutnya bila suami bercakap. Lama kelamaan mulutnya menjadi herut.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Sakit isteri tak puas diurut

  1. patrice vani hosana berkata:

    hebat

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s