Cara mengurut payudara isteri yang kehausan nafkah batin

Payudara isteri adalah diantara titik pusat berahi yang boleh diuruti suami untuk merangsang nafsu seksnya. Bagaimana untuk menguruti payudara isteri ini adalah lah soalan yang sering menjadi tanda tanya oleh para suami. Urutan merangsang payudara isteri bagi menaikkan nafsu seks berahinya haruslah dilakukan dengan penuh penghayatan dan tertib yang betul. Urutan merangsang payudara isteri dengan cara yang tepat akan memberikan kenikmatan berahi sepenuhnya ketika melakukan persetubuhan suami dan isteri.

Gelora nafsu berahi isteri akan meningkat serta merta dengan tingginya apabila urutan merangsang payudaranya yang disertai dengan urutan merangsang titik pusat berahi yang lain atau urutan rangsangan titik pusat berahi secara selang seli. Dibawah ini dihuraikan mengenai urutan merangsang payudara isteri secara menyeluruh samoga boleh membantu suami meakukannya dengan lebih sempurna.

Tertip urutan meransang payudra isteri ketika bersetubuh.

Hasil daripada kajian sains naluri lelaki adalah menyukai perempuan yang mempunyai payudara yang besar kerana ia menandakan kemampuannya untuk mengandung dan menyusukan anak.

Bahagian tubuh seperti payudara dan punggung adalah kawasan dimana lemak DHA iaitu lemak untuk kecergasan otak disimpan. Sebab itu urutan meransansang payudara dan punggung isteri setiap kali bersetubuh itu sangat penting disamping mengalakan isteri untuk makan ikan atau minyak ikan. Ibu sihat, otak anak yang dilahirkanya pun akan sihat.

Jangan bimbang, payudara dan punggung isteri membesar dengan suburnya hasil ransangan urutan setiap kali bersetubuh akan ssut dengan sendirnya apa bila menyusukan bayi hasil daripada persetubuhan itu nanti. Sebab itu adalah penting kepada ibu yang melahir dan membesarkan bayinya, sedaya yang boleh perlu menyusukan anak selama yang mungkin. Lemak simpanan dikawasan payu dara dan punggung boleh susut dengan sendiri kerana ia ditukarkan kepada susu ibu dan diberikan kepada anak melalui susu ibu. Lagi banyak anak disusu lagi susut lemak dalam badan ibu.

Berbalik kepada cara urutan untuk membelai payudara isteri ketika bersetubuh. Urutan perlulah dilakukan dengan lemah lembut kerana payudara adalah diantara titik pusat berahi wanita yang sangat sensitif.

Biasanya untuk wanita yang baru kenal dengan urutan belaian payudaranya akan terasa gairah apabila tersentuh. Wanita yang payudara pada mulanya kecil, akan membesar apabila tetek selalu dibelai dengan urutan, payudara diramas dan punting tetek dihisap. Gairah dan berahi wanita dalam persetubuhan akan memberi isyarat kepada badan wanita untuk bersedia mengandung. Seperti mana yang dinyatakan sebelum ini, kawasan tetek dan punggung adalah kawasan simpanan lemak dan khasiat sebagai persediaan untuk badan wanita untuk mengandung.

Untuk isteri yang sudah selalu teteknya dibelai dengan urutan dan diramas, maka ia boleh menimbulkan rasa kegelian jika belaian urutan dilakukan secara gelojoh. Suami perlu pandai mempelbagaikan cara untuk menikmati tetek sang isteri.

Jangan terus uruti payudara isteri terutama di bahagian puting tetek. Belaian urutan perlu mula dilakukan dengan kawasan sekeliling payudara isteri terlebih dahulu. Kawasan bahu, atas buah dada dan pangkal payudara adalah kawasan mula yang mengairahkan dan biasanya tidak menggelikan. Gosok dan sentuh dengan lembut kawasan itu. Cium bahu dan kawasan atas buah dada.

Urutan jari jemari tangan juga perlu memainkan peranan untuk urutan merangsangkan payudara. Gosok sekeliling pangkal payudara isteri dalam bentuk bulatan. Jangan sentuh lagi buah dada isteri. Gosok dan tanyakan dimana kawasan yang menyenangkan isteri dan buat tumpuan disitu.

Sambil cium bahu dan kawasan atas payudara isteri, urutan jari-jari tangan pula menggosok sekeliling payudara isteri. Gilirkan antara dua payudara isteri bahagian kiri dan kanan.

Kawasan pangkal bawah payudara isteri juga, merupakan kawasan yang sensitif dan titik pusat berahi isteri. Belai dan gosok perlahan-lahan dengan tapak tangan. Gilirkan dengan gosok sekeliling dan gilirkan antara dua paydara isteri.

Apabila isteri sudah gairah dan mahukan lagi belaian yang lebih. Barulah boleh merangsangkan puting payudara isteri. Puting dirangsang dan digairah dengan urutan lidah dan hisapan bibir yang lembut. Hisap puting tetek dengan cara masukkan puting dalam mulut dan letakkan atas lidah. Pastikan pangkal puting tetek diantara dua bibir suami dan tidak kena kepada gigi. Sambil puting payudara isteri disedut lembut, gunakan lidah untuk basahkan puting tetek.

Gunakan lidah untuk membuat sentuhan lembut dalam bentuk bulatan sekeliling puting tetek. Yang paling berahi adalah apabila puting disedut, lidah dibawah puting megurut bawah puting tetek, umpama bayi menyusu. Gilirkan sama tempoh masa pada setiap pasngan payudara. Namun begitu, kadangkala ada belah padara yang isteri rasa lebih nikmat samada yang kiri atau yang kanan, maka maklum balas isteri adalah perlu.

Jangan lupa, sebelah puting tetek dihisap maka sebelah lagi bolehlah dibelai dan diramas dengan urutan tangan. Jangan biarkan mana-mana belah payudara kosong tidak disentuh dan digairahkan. Kepada suami, jika mahu belajar cara yang baik menghisap puting tetek isteri, perhatikan bagaimana anak anda lakukan.
Sewaktu melakukan perstubuhan, semasa batang zakar berada dalam faraj isteri, tetek isteri perlu dibelai dan diramas lembut. Gilirkan dengan hisapan payudara dan ramasan lembut. Jangan biarkan mana-mana belah payudara kosong tidak disentuh.

“Breast fuck” atau memancutkan mani antara dua tetek besar isteri adalah satu cara untuk mempelbagaikan hubungan seks. Ia mengairahkan suami dan memberikan kepuasan terutama waktu-waktu isteri datang bulan atau pantang selepas bersalin. Jangan lupa untuk sapu sekeliling buah dada air mani yang dipancutkan. Air mani lelaki perlu dibiarkan sehingga kering. Petua ini boleh membuat buah dada isteri sentiasa tegang.

Satu lagi posisi seks yang boleh menggairahkan buah dada isteri adalah dengan cara isteri diatas. Posisi “Woman on top” ini membolehkan paudara dicapai dan uruti. Ia juga membolehkan puting tetek dihisap dan dirangsangkan dengan urutan mulut.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Cara mengurut payudara isteri yang kehausan nafkah batin

 1. Ikmal hazim berkata:

  Hebat betul cerita tadi

 2. Zuly berkata:

  Jangan kata isteri saja dah kena pancutan benih, perempuan perempuan thailand yang dahagakan benih kita pula dah semulajadi tegang payudaranya, sebaiknya jika mereka benarkan pakai kondom, sebaiknya anda dayung dan pastikan ramas buahdada mereka bila anda rasa benih anda akan terpancut pada kondom tersebut, dengan erti kata lain anda pancut dalam kondom samalah ertinya perempuan itu milik anda dan pasti setelah permainan habis mereka akan beri anda mencium bibir mereka sedalam dalamnya so… ENJOY!!!!!

 3. atikah hanim berkata:

  amat mengelikan bila tetek kena cium dan jilat.

 4. Pingback: Tips Menjadi Wanita Anggun Dan Lemah Lembut - Tips Fashion Terkini

 5. Pingback: Bagaimana Cara Menjadi Wanita Yang Solehah - Tips Fashion Terkini

 6. Pingback: Cara Menjadi Wanita Solehah - Tips Fashion Terkini

 7. Pingback: Cara Menjadi Isteri Solehah - Tips Fashion Terkini

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s