Rahsia urut batin Mat Afrika yang mencairkan perempuan Melayu

Hari ni bila selak saja akhbar, ada saja cerita mengenai kes jenayah warga Afrika. Akhir-akhir ini nampaknya banyak sangat kes wanita Malaysia terutama perempuan Melayu yang menjadi mangsa pujukan lelaki kulit hitam. Perempuan Melayu ini bukan saja menjadi hamba seks Pak Hitam, hidup dalam kancah perzinaan, tapi sanggup bergelumang dalam kehidupan jenayah dan peniupuan Pak Hitam.

Persoalannya mengapa ramai perempuan Melayu cepat jatuh cinta dan mudah cair dengan Pak Hitam ini?. Apa kelebihan mereka selain dari kulit hitam metalik atau kerana hitam hitam sitampuk manggis? Tak kan kerana black is beautiful, sehingga perempuan Melayu tersebut boleh menurut saja segala permintaan Pak hitam tersebut.

Jika hitam itu menawan hati wanita, tentu ramai lelaki akan membuat sesuatu bagi menjadikan kulit mereka hitam.

Atau ada faktor lain mengapa ramai wanita suka lelaki berkulit hitam ?.

Mengikut seorang anggota polis yang banyak terlibat dalam operasi memberkas warga Afrika, terdapat beberapa sebab mengapa wanita Melayu mudah jatuh cinta kepada lelaki Pak Hitam. Ikuti apa katanya:

“Saya sudah banyak kali terbabit dalam operasi memberkas warga Nigeria. Bukan perempuan tempatan tubuh berisi sahaja menjadi mangsa, gadis cantik pun terkena. Bila ditanya mengapakah boleh begitu mudah terpikat dengan lelaki Nigeria ?. Dia menjawab, dia (lelaki kulit hitam) orang istimewa. Teman wanita dibawa balik ke rumah, di taburkan dengan kata-kata manis dan romantis. Sebelum melakukan hubungan seks, teman wanita dimandikan terlebih dahulu. Dipastikan kedua mereka berasa selesa dengan semburan minyak wangi. Selepas bersama, si lelaki akan mendukung manja teman wanitanya ke bilik mandi dan dimandikan sekali lagi. Melalui pengalaman, majoriti mangsa terjebak berbangsa Melayu dan India, Cina kurang,” jelas rakan itu.

Sebagaimana yang dimaklumi selain daripada zakar lelaki warga Afrika yang besar, panjang dan bertenaga, mereka juga menggunakan urutan anggota tangan, mulut, hidung, bibir dan lidah mengurut tubuh badan wanita sebelum urutan zakar ketika bersetubuh. Seluruh tubuh badan wanita terutama di tempat sulit mereka jilat sepenuhnya terlebih dahulu sebelum di urut dengan zakar. Sebab itulah wanita tersebut perlu mereka mandikan (bersehkan) terlebih dahulu dan selepasnya.

Wanita yang diuruti lelaki Afrika boleh injal berkali kali ketika disetubuhi sehingga menjadi separuh nyawa.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Rahsia urut batin Mat Afrika yang mencairkan perempuan Melayu

  1. jack berkata:

    Kehebatan mereka hanya diranjang bro…itu tak berkekalan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s