Air mazi wanita perlu melinciri urutan zakar

Air mazi wanita adalah cecair berwarna putih yang keluar apabila wanita itu mengalami keghairahan atau berahi. Air mazi adalah cecair yang melelih keluar dari lubang faraj di bahagian antara bibir kecil (pundi bartholin dan pundi vestibule yang terletak di permukaan ‘vulva’). Air mazi wanita akan terhasil secara semlajadi apabila terdapat rangsangan berahi (seksual) samada menerusi perlakuan atau pun ransangan minda.

Fungsi utamanya air mazi wanita ialah sebagai pelincir bagi memudahkan urutan zakar diliang faraj. Sebab itulah meransang berahi wanita dengan urutan cumbu rayu sehingga mengeluarkan air mazinya itu penting sebelum menguruti lubang farajnya dengan zakar itu disunatkan. Jika air mazi wanita tidak keluar maka bahan pelincir seperti minyak dan krim perlulah digunakan sebagai ganti untuk keselesaan urutan bersetubuh. Jika tidak letih.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s