Urutan batin persetubuhan buat wanita lebih cantik

Urut batin persetubuhan juga adalah terapi kecantikan untuk wanita.Kecantika wanita itu lebih menyerlah setelah darahnya mengalir lancar, urat sarafnya menjadi lemah lembut, nafasnya menjadi segar selepas mengalami urutan batin persetubuhan. Keinginan untuk menjadi lebih cantik memang tidak dapat dipisahkan dari wanita.Malah boleh dikatakan kebanyakan wanita sanggup membelanjakan wang yang banyak hanya semata-mata untuk perawatan kecantikan.

Menurut apa yang dikatakan oleh beberapa orang pakar terapi, uruta batin persetubuhan adalah cara yang lebih murah dan menyenangkan untuk kecantikan wanita. Berikut adalah alasan bagaimana urutan batin persetubuhan boleh mencantikan wajah wanita selepas melakukannya.

1.Solekan Semulajadi
Jika anda biasa meluangkan sedikit waktu untuk urut batin bersetubuh dengan suami sebelum berangkat ke tempat kerja, anda tidak perlu memakai solekan tebal-tebal untuk ke pejabat. Dengan melakukan urutan persetubuhan minima 15-20 minit, pipi anda akan bersemu merah semulajadi, bibir jadi berwarna lebih segar dan kulit akan terlihat cerah bercahaya. Malah,kesannya boleh bertahan hingga beberapa jam.
Urutan persetubuhan mengembangkan pembuluh darah seperti yang terjadi pada zakar lelaki (ketika penetrasi). Aliran darah membuat zakar menegang dan warnanya memerah.Ini juga lah yang terjadi pada membran mukosa wanita, sehingga menghasilkan kulit tubuh yang kemerahan dan bercahaya,” jelas Dr.Michael Roizen, Chief Wellness Officer di Cleveland Clinic Roizen.

2.Tubuh Lebih Menarik
Urutan persetubuhan boleh membuat wanita lebih percaya diri sehingga refleksi dari dalam terpancar keluar dan membuatkan penampilan lebih menarik. Menurut pakar seks, Mary Jo Rapini, M.Ed, L.P.C., sesi urutan persetubuhan yang hebat boleh membuat wanita lebih ‘bangga diri’ yang terlihat dari cara berjalan yang penuh semangat dan percaya diri. “Ketika saya bertanya kepada para lelaki: ‘Apa hal paling menarik tentang pasangan anda?’, satu dari tiga jawapan yang terbanyak adalah cara dia bergerak,” ujar Mary. Penjelasan ilmiahnya, setelah melakukan urutan persetubuhan, cara berjalan wanita akan terlihat semakin feminin. Dengan kepala sedikit terangkat, pinggul menghayun ke kiri dan kanan dan posture tubuh lebih baik (dada membusung, punggung terangkat). Sikap penuh percaya diri itu yang membuat tubuh anda kelihatan amat mempersona.

3.Rambut Lebih Indah
Urutan persetubuhan juga berperanan menyumbang pada keindahan rambut. Dr.Michael Roizen menjelaskan, setiap folikel rambut memiliki pembuluh darah, dan kelancaran aliran darah sangat berpengaruh terhadap kecantikan dalaman mahupun luaran. Peredaran darah semakin lancar, bererti rambut anda ternutrisi dengan baik.Hasilnya rambut lebih nampak sihat,segar dan berkilau.

4.Awet Muda
Wanita yang menikmati urutan persetubuhan yang sempurna akan kelihatn dua malah hingga lapan tahun lebih muda dari usia sebenarnya. Sering mengalami urutan persetubuhan juga mencegah anda dari terkena berbagai penyakit serius. “Fungsi tubuh anda juga akan lebih muda, itu kesan yang pasti. Urutan persetubuhan juga menurunkan risiko terkena penyakit serius, seperti sakit jantung dan kanser,” jelas Dr.Michael. Tidak hanya itu, urutan persetubuhan juga menghindari anda dari depresi, mood yang tidak stabil, keinginan bunuh diri dan gangguan psikologi lain yang boleh menyebabkan perubahan perilaku menjadi negatif.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s