Gaya urutan batin menurut saiz tubuh badan pasangan

Mempelajari dan mendalami ilmu mengenai urutan batin persetubuhan sudah menjadi kepentingan kepada manusia sejak zaman berzaman.Mengetahui gaya urutan bersetubuh yang betul dan terbaik adalah untuk menjana tenaga zahir dan batin yang membina kesihatan dan kesejahteraan kehidupan.

Seperti yang dimaklumi urutan batin persetubuhan adalah seni terapi yang sentiasa mengundang rasa ingin mencuba, mencipta dan melakukan sesuatu yang baru untuk memberikan kepuasan kepada pasangan yang mengalaminya. kadang-kadang bentuk fizikal antara pasangan selalu menghalang mereka melakukan urutan batin persetubuhan dengan berbagai-bagai gaya urutan yang diinginkan.

Untuk pasangan yang berbeza saiz badan mereka seperti lelaki kurus berpasangan dengan perempuan yang gemuk atau lelaki gemuk perempuan kurus dan sebagainya, berikut adalah panduan gaya urutan yang mudah dan sesuai dilakukan ketika bersetubuh. Gaya urutan ini akan mampu memberikan kenikmatan yang diinginkan tanpa merasa kekok dengan bentuk atau saiz badan perbezaan tubuh badan pasangan.

Lelaki Gemuk Perempuan Kurus
Cara terbaik ialah dengan perempuan memainkan peranan urutan yang lebih aktif.Lelaki baring menelentang dengan kedua kaki diluruskan.Perempuan pula dengan posisi duduk diatas zakar lelaki dengan farajnya. Perempuan hendaklah mengampu badannya menggunakan tapak tangan diatas tilam manakala lelaki menolong memberi kekuatan dengan memegang tangan perempuan. Gerakan urutan keatas dan kebawah boleh dilakukan oleh perempuan atau lelaki yang menggerakkan punggungnya ke atas dan ke bawah.

Lelaki Kurus Perempuan Gemuk
Perempuan baring secara mengiring, lelaki mengangkat kaki sebelah atas perempuan dan diletakkan dipinggangnya. Gunakan bantal dan dilapikkan dibawah pinggang lelaki agar kepala zakar lelaki berada separas dengan permukaan faraj perempuan dan memudahkan gerakan urutan keluar masuk.Tetapi jika perempuan terlalu gemuk hingga menghalang kemasukan batang zakar, perempuan boleh baring menelentang. Pehanya diangkat ke arah perutnya,lelaki pula duduk berlutut dicelah kelangkang perempuan dan berpaut pada pinggang perempuan ketika melakukan gerakan urutan sorong tarik.

Lelaki Gemuk Perempuan Gemuk
Cara paling sesuai ialah dengan perempuan dalam posisi merangkak diatas tangan dan lututnya agar punggungnya menonggek ke atas. Lelaki boleh berlutut dibelakang punggung perempuan dan memasukkan batang zakarnya ke dalam faraj. Ketika melakukan gerakan urutan sorong tarik perut lelaki (yang buncit) diletakkan diatas punggung perempuan sambil tangannya memaut pinggang.

Lelaki Tinggi Perempuan Rendah
Masalah utama ialah sukar menyatukan alat kelamin masing-masing sambil dapat berkucup-kucupan. Untuk tujuan ini perempuan baringlah menelentang. Lelaki pula baring di belakang mengiring hampir dengan perempuan, sebelah tangan lelaki paut pada tengkuk perempuan dan sebelah lagi merangkul pehanya ke atas hingga batang zakar dapat dimasukkan ke dalam liang faraj. Ketika gerakan urutan bersetubuh berjalan, perempuan bolehlah memautkan tangannya pada tengkuk lelaki dan mengucup bibirnya.Perempuan juga boleh baring mengiring, lelaki meletakkan bawah badannya dicelah kelangkang perempuan.Jadi sebelah peha perempuan diatas dan sebelah lagi dibawah pinggang lelaki. Dengan cara ini batang zakar lelaki dapat dimasukkan ke dalam liang faraj perempuan sambil merangkul lehernya.

Lelaki Rendah Perempuan Tinggi
Perempuan baring menelentang dengan bantal dilapikkan dibawah punggungnya. Peha perempuan diangkat mencecah dadanya. Lelaki meniarap diatas perempuan dan memasukkan batang zakar ke dalam lian faraj serta merangkul bahu perempuan. Lelaki dan perempuan baring mengiring dan berhadapan antara satu sama lain. Kaki bawah perempuan disisipkan ke bawah badan lelaki dan kaki atasnya pula merangkul pinggang lelaki. Perempuan menonjolkan perutnya ke depan sementara lelaki memasukkan batang zakat ke dalam liang farajnya.Kaki perempuan yang bersilang dibelakang lelaki boleh menarik badan lelaki rapat ke arahnya.
Lelaki juga boleh baring menelentang dengan kedua belah kakinya ditegakkan.Perempuan boleh duduk diatas dan batang zakar lelaki dimasukkan ke dalam liang farajnya, kemudian boleh melakukan gerakan urutan sambil perempuan tunduk seperti bersujud diatas badan lelaki.

Demikian beberapa gaya urutan batin bersetubuh yang boleh dilakukan oleh pasangan yang memiliki perbezaan saiz badan yang ketara. Semoga perbezaan itu tidak akan menghalang setiap pasangan mengecapi kenikmatan ketika urutan batin bersetubuh.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s