Wanita suka urutan zakar yang besar dan panjang

Adakah anda dan isteri merasa puas dengan ransangan urutan ketika bersetubuh ?. Dalam satu kajian yang telah dibuat sebanyak 67% wanita yang ditemubual tidak gembira dengan saiz zakar yang suamai mereka miliki. Jadi siapa kata wanita tidak ambil berat tentang saiz zakar yang dimiliki pasangannya?

Saiz besar dan panjang zakar adalah mempengaruhi kepuasan dan kenikmatan ransangan urutan dalam persetubuhan. Suami yang mempunyai zakar besar dan panjang adalah lelaki yang matang dan tahu menjaga kesihatan diri. Samalah seperti wanita yang memiliki payudara yang cantik. Wanita sudah tentu lebih mudah rasa berahi melihat saiz zakar yan besar dan panang berbanding denga yang kecil dan pendek.

Bagaimana pun ransangan urutan zakar ketika bersetubuh tidak bergantung sepenuhnya kepada saiz zakar lelaki. Wanita lebih terharu dengan urutan zakar keras dan boleh bertahan lama. Dalam lain perkataan kaum wanita lebih mengeruni zakar lelaki yang bertenaga ketika menguruti. Oleh itu kaum lelaki sangat perlu mengetahui bagaimana membina tenaga kekuatan zakar dan kemahiran menggunakannya ketika menguruti liang faraj wanita.

Sering berlaku kejadian isteri meninggalkan suami mereka untuk mencari lelaki lain kerana suami mereka tidak boleh memenuhi kehendak urutan zakarnya dan bukan masalah soal samada besar kecil serta panjang pendeknya.

Sekali lagi ditegaskan disini yang penting lelaki perlulah mempunyai zakar yang keras dan boleh mengurut selama yang mahu sehingga isteri merasa puas ketika bersetubuh.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s