Gadis cantik dikurungi 2 tahun dipaksa untuk menguruti batin 40 orang lelaki setelah dirogol

Emma seorang gadis cantik mampu bangkit dari kejadian buruk setelah 2 tahun berada dalam dilema di rogol oleh 40 orang. Kini dia menjadi pengiat sosial yang fokus menyelamatkan remaja dari korban pemerkosaan urutan batin yang keji.

Urutan batin yang terlalu menyakitkan jiwa dan raga . Emma seorang siswi teladan di sebuah sekolah menjadi korban pemerkosaan urutan batin, kurungan dan penyiksaan oleh geng beranggotakan lebih dari 40 orang lelaki dewasa. Emma yang kini sudah terselamatkan dan bangkit dari kejadian buruk selama 2 tahun dalam serkapan geng itu.

Dia berkata statusnya sebagai siswi cantik dan teladan di sekolah berubah menjadi kelabu ketika teman-temannya sering mengajak chatting dan SMS sehingga tengah malam. Kerana ramainya penggemar dan kawan mengajak chatting, Emma sulit membezakan mana yang baik dan buruk. Ketika itu dia diajak bertemu dengan temannya setelah puas berchatting.

Dia mengira teman itu adalah seorang baik dan penggemarnya kerana tidak ada kejadian yang buruk ketika bertemu dengan kenalan yang lain. Ternyata dugaan Emma salah, dia terjebak oleh gang keji yang biasa melakukan pemerkosaan urut batin dan mencari mangsa gadis remaja untuk diuruti.

Dalam cerita yang ditulis The Sun, pelajar yang berasal dari Scotland itu kemudian diajak oleh sekawanan lelaki dewasa. Dia baru sedar setelah terbangun dalam keadaan sangat lemah dan ketika membuka mata, dilihatnya sekitar 40 orang lelaki dewasa berdiri metertawakan Emma yang terbaring tanpa sehelai pakaian pun. Dia berulangkali diperkosa dengan urutan batin, dipukuli oleh geng tersebut.

Penderitaan Emma berlangsung hingga dua tahun berada dalam kurungan dan dipaksa melayani urutan batin anggota geng itu tanpa belas kesian. Setelah berjaya bebas dari kejahatan geng itu, Emma mampu bangkit kembali dan memulihkan fizik dan mentalnya.

Sekarang dia sudah berusia 21 tahun punya anak dua dan menjadi pengiat sosial yang berusaha menyelamatkan para remaja agar tidak mengalami seperti dirinya Emma khuatir ramai remaja terjebak oleh rayuan dan pujian melalui SMS atau chatting melalui internet mahupun handphone.

Para remaja dengan keadaan emosi yang masih lemah akan mudah terbuai oleh rayuan dan pujian. Waspadalah, kerana diantara teman itu ada yang menganggotai kumpulan yang merogol dirinya. Apalagi di England, ramai gang-gang yang kelihatan baik mencari mangsa anak anak sekolah untuk dijadikan budak urutan batin mereka. Semua “harta berharga” milik Emma telah dirampas dengan kejam menerusi urutan batin.

Beruntung nyawanya selamat walau pun telah diuruti sepauh nyawa setelah ditolong oleh seorang lelaki yang keluar dari kumpulan tersebut.Mereka kemudian dibawa ke WC umum bersembunyi beberapa ketika. Walau dia sudah sampai di rumah dan bertemu dengan keluarga, Emma tidak segera menceritakan pengalaman pahit itu kepada orangtuanya.

Dia bertahan dalam kesakitan dan memendam kesedihan selama setahun kesn dari urutan batin tersebut. Setelah keluarganya merasa aman dari cengkeraman geng urutan batin haram itu, dia mengajak keluarganya pindah rumah jauh dari tempat itu. Dari situ Emma bangkit dan berjuang untuk menyelamatkan para remaja dari kekejaman dengan meningkatkan kesadaran kewaspadaan.

Emma menyarankan agar remaja tidak terbujuk rayu dan tetap waspada ketika ditawarkan minuman keras dan tawaran menumpang kereta mewah yang ternyata adalah sebahagian dari geng urutan batin haram tersebut.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s