Ibu paling banyak melahirkan anak hasil urutan persetubuhannya

Feodor Vassilyev (1707-1782), merupakan petani dari Shuya, Rusia.Walaupun tidak diberi perhatian sendiri, isteri pertamanya, ValentinaVassilyeva, menetapkan rekod untuk kanak-kanak yang paling birthed oleh seorang wanita tunggal.

Beliau melahirkan kepada jumlah daripada 69kanak-kanak; bagaimanapun, beberapa butiran lain yang diketahui hidupnya, seperti tarikh kelahiran atau kematian. Beliau melahirkan 16pasang anak kembar, 7 set tiga dan 4 set kembar empat antara 1725 dan1765, sejumlah 27 kelahiran. 67 daripada 69 kanak-kanak yang dilahirkanterselamat peringkat awal.

Rekod dunia moden kerana melahirkan diadakan oleh Leontina Albina dari San Antonio, Chile. Kini beliau pertengahan-tahun enam puluhan, tuntutan-tuntutan dia menjadi ibu kepada 64 kanak-kanak. Daripada jumlah tersebut, 55 didokumenkan. Ibu dengan bilangan kanak-kanak yang tidak adalahtiwns yang Livia Ionce. Ini wanita Romania, 44, melahirkan kanak-kanak 18di Kanada pada tahun 2008.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s