Pantat wanita terbesar di dunia

Pantat Terbesar kemungkinan besar kepunyaan wanita Scotland raksasa ia itu Anna Swan (1846-1888), seorang wanita yang luar biasa yang menetapkan bilangan rekod yang berhubungan sebahagian besar beliau. Dilahirkan dengan pantat bersaiz biasa, pantat beliau mula berkembang pada kadar yang luar biasa di peringkat kanak-kanak, dan akhirnya mencapai ketinggian maksimum 7 ‘8 “pada 19 umur. Berbekalkan kepada saiz yang besar, beliau menyertai pertunjukan sampingan dan telah melawat negara ini, di mana dia bertemu dan jatuh cinta dengan Kapten Martin Bates, satu lagi gergasi yang diukurlebih 7 kaki tinggi. mereka berkahwin pada 1872, menjadikan mereka pasangan yang sudah berkahwin yang tertinggi di dunia, rekod yang masih berdiri sehingga hari ini. Pasangan itu diselesaikan ke dalam kehidupan yang sudah berkahwin, membina sebuah rumah agam yang dipenuhi dengan perabot besar, termasuk 11 oleh 7 ‘katil di mana mereka disetubuhi oleh kesatuan mereka.

Pada 18 Jun, 1879, beliau melahirkan bayi yang terbesar dalam sejarah, seberat £ 26. dan 34 inci dalam panjang, begitu besar, sebenarnya, yang menjadi ketat desak dalam saluran muatannya, hanya extricated oleh penggunaan forsep dan tali pinggang. Kanak-kanak itu tidak bertahan menggigil lahir, tetapi pelakon itu dibuat, masih n memaparkan di Muzium Cleveland Kesihatan. Pada amnya, bahagian terbesar seorang bayi adalah kepala. Kita tahu bahawa tempurung kepala anak kecil itu diukur lebihkurang 19 inci (48cm) lingkar, maka kita mengira dilation minimum laluan Swan sebagai 6 inci, atau hanya lebih daripada 15 cm.

Itulah cukup luas,dilation untuk bersalin biasa ialah 10 cm.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s