Urutan Siput Afrika cantikan wanita

Di Rusia, bandar Krasnoyarsk telah diperkenalkan satu teknik urut siput Afrika yang dikatakan cara terkini untuk mengekalkan kecantikan seseorang wanita. Kenapa Siput Afrika ini digunakan? Ianya dikatakan dapat menolong untuk membentuk kulit yang baru dan halus, menghilangkan kedut serta parut menurut pemilik salun yang menggunakan teknik ini iaitu Alyona Zlotnikova.

Urutan ini adalah rahsia kepada kecantikan gadis gadis di Sungai Siput di zaman dahulu kerana ketika itu mereka menggunakan sungai tersebut tempat bermandi manda setiap hari.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s