Gadis ini rela diuruti jika dipinjamkan BMW

Seorang wanita berusia 24 tahun yang bekerja sebagai kerani di sebuah syarikat di Shanghai China menawarkan dirinya untuk diuruti pada pemuda.

Tawaran urutan batin ini terbuka kepada sesiapa yang boleh meminjamkan kereta BMW kepadanya selama seminggu. Mengapa wanita cantik ini berbuat demikian?

Wanita ini menyebut dirinya sendiri sebagai Xiaoxia.Xiaoxia membuat pengumuman di internet bahawa dia menawarkan diri diuruti kepada lelaki yang boleh meminjamnkan kereta BMW selama satu minggu tetapi kereta itu hendaklah bukan buatan China.

Dia bertindak demikian kerana ingin menunjukkan kepada bekas rakan sekolahnya yang akan mengadakan majlis perjumpaan semula (reunion) bahawa dia telah berjaya seta berkedudukan dan telah berkahwin dengan orang kaya.(link)

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s