Gaya urutan batin lelaki berzakar kecil

Menurut satu kaji selidik terkini, lebih daripada 50 % wanita telah memutuskan hubungan dengan pasangannya atau enggan melakukan urutan batin kerana saiz zakar lelaki yang kecil. Kebenaran perkara ini ialah jika zakar lelaki tidak mempunyai saiz yang mencukupi, pasangan hampir tidak dapat merasakan ransangan urutan batin zakar ketika berada di dalam lian farajnya. Ini akan menjadikan wanita sukar mengalami kepuasan urutan batin.

Oleh itu beberapa gaya urutan batin adalah dicadangkan untuk mengatasi kedangkalan urutan batin mereka yang mempunyai zakar yang kecil.

Gaya urutan batin terbalik

Gaya urutan batin terbalik sperti gambfoto di atas adalah bertentangan dengan gaya urutan batin klasik dengan gaya lelaki di bahagian bawah dan wanita di atas yang terletak berhampiran dengan dadanya. Dengan dayungan urutan dilakkan wanita ke atas dan ke bawah kesempatan ini memberi peluang kepada lelaki untuk merangsang bahagian lain anggota badan wanita seperti menguruti payudara dan klitoris.

Penyokong urutan tambahan

Kadah Ini adalah gaya urutan batin terbaik untuk lelaki yang berzakar kecil kerana gaya ini boleh membantu memuaskan wanita. Lapikkan bantal di bawah pinggul wanita yang terbaring dalam keadaan yang terlentang. Lelaki meniarap di celah kedua peha wanita yang terkangkang dan menghentak zakarnya kedalam liang faraj sehingga telurnya sekali.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Gaya urutan batin lelaki berzakar kecil

  1. Othman bin Hj Mohd berkata:

    Cara2 untuk besarkan zakar

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s