Sensaranya lelaki tukang urut batin upahan memuaskan wanita kemaruk sek

“SEKARANG saya hidup berpindah-randah. Tak pernah saya menyewa di sebuah rumah untuk lebih sebulan. Saya terus ‘diburu’ oleh Auntie Natalie.

“Dia tak mahu saya berhenti. Dia terus memujuk saya untuk bekerja sebagai tukang urut batin upahan (gigolo) semula,” ujar anak kelahiran Kedah itu.

Pujukan itu bukan hanya berbentuk kata-kata, sebaliknya diiringi wang bernilai ribuan ringgit. Auntie Natalie merupakan ibu ayam Shah sebelum ini.

“Saya perlu kuat. Saya sudah insaf dan tak mahu buat kerja itu lagi. Cukuplah enam tahun saya hidup bergelumang dosa,” akuinya dengan penuh kesal.

Kata Shah, hidupnya dalam tempoh itu tidak pernah tenteram.

“Sasaran saya pada waktu itu tentulah wang. Jadi saya sanggup melakukan apa saja untuk wang, termasuklah menggunakan ilmu hitam,” kongsi Shah yang merupakan graduan sebuah universiti perguruan terkemuka di negara ini.

Antara ilmu hitam yang diamalkan termasuk memakai susuk, mengamalkan jampi dan mentera.

Gunanya ilmu itu adalah untuk menundukkan ‘lawan’ agar mereka menuruti segala kemahuannya.

“Wanita Eropah memiliki tenaga seks yang tinggi dan jauh berbeza. Boleh dikatakan lelaki tempatan tidak mampu untuk menyaingi tenaga mereka. Jadi di situ juga saya gunakan ilmu itu,” katanya.

Malah, kata Shah, memiliki wang tunai berjumlah RM3,000 di dalam kocek pada setiap masa adalah perkara yang sentiasa dititikberatkan.

“Kalau tinggal RM1,000, saya akan mula gelisah. Peliknya, walaupun banyak, duit itu sentiasa habis.

“Apa jadi dengan duit itu pun saya tidak tahu. Hasil berbelanja itu tak ada dalam tangan atau depan mata,” kongsinya.

Godaan Auntie Natalie

Kisah Shah terheret ke dalam kancah maksiat bermula ketika dia membuat keputusan untuk mengisi cuti semester dengan melakukan kerja sambilan di sebuah pusat konvensyen di Selangor. Pada waktu itu dia belajar di sebuah kolej matrikulasi di utara Semenanjung Malaysia.

“Di sana, majikan wanita kami yang dipanggil Auntie Natalie banyak menunjuk ajar dan menjaga kami sepanjang waktu itu. Dia sering memberi nasihat seperti hormati mak dan ayah serta tidak meninggalkan solat.

“Bagi saya itu sesuatu yang luar biasa dan mengagumkan kerana dia bukan seorang Islam,” cerita Shah.

Panas yang dijangka berlarutan sehingga ke petang bagaimanapun didatangi hujan di tengah jalan.

“Suatu hari Auntie ajak saya pergi ke kelab malam. Saya tak menolak kerana memikirkan inilah masanya untuk mengenal dunia remaja yang sering saya lihat di kaca televisyen. Dari situ jugalah saya belajar minum (arak).

“Tidak lama selepas itu, Auntie bertanya sekiranya saya mahukan wang saku lebih. Saya kata, ‘siapa yang tak mahu’. Dia memberi saya cadangan untuk menjadi gigolo.

“Tetapi, katanya, dia perlu menguji ‘keupayaan’ saya dahulu,” kongsinya yang mengakui bagaikan rusa masuk kampung pada waktu itu.

Lantaran memikirkan wang, tawaran Auntie Natalie diterima dengan mudah. Soal agama dan maruah tidak ada dalam pertimbangan.

Setelah mengorbankan teruna di tangan wanita berusia pertengahan 40-an itu, Shah diberi arahan untuk menunggu klien pertamanya di dalam bilik sebuah hotel bertaraf lima bintang di Kuala Lumpur.

Bayaran pertama yang diperoleh bernilai RM800.

Menjelang hujung cuti, angka di dalam bank Shah mencecah lima digit, membuatkan Shah tidak terfikir langsung untuk berhenti di situ sahaja. Sebaliknya, dia menyimpan rahsia hitam itu seorang diri.

Anak bongsu daripada lima adik-beradik itu kembali ke kolej dan meneruskan pengajian seperti biasa. Konsentrasinya terhadap pengajian tidak menunjukkan sebarang masalah. Namun cita rasa berpakaian, wanita dan selera makannya menunjukkan perbezaan.

“Saya aktif semula menjadi gigolo selepas tamat matrikulasi. Aktiviti itu berlarutan walaupun saya sudah mula masuk universiti.

“Kedudukan universiti itu yang dekat dengan Kuala Lumpur juga membuka peluang yang lebih besar untuk saya meneruskan kerja itu. Setiap hujung minggu saya akan turun ke Kuala Lumpur untuk bertemu pelanggan,” dedahnya.

Selepas satu ketika, modus operandi kerjayanya berubah. Auntie Natalie menasihatkan Shah agar memohon jawatan di bahagian housekeeping di sebuah hotel lima bintang di ibu kota.

“Dari pukul 7 pagi hingga 2 petang, saya mengemas bilik-bilik yang sudah digunakan.

“Tetapi selepas itu saya sambung bekerja sebagai ‘teman pengiring’ untuk pengunjung hotel itu,” kata Shah yang menjelaskan gelaran ‘teman pengiring’ merupakan istilah yang digunakan untuk gigolo atau pelacur yang berkhidmat di hotel-hotel mewah.

Dari situ Shah mempelajari bahawa kira-kira 75 peratus daripada gigolo dan pelacur di Malaysia berbangsa Melayu dan datang dari kampung sepertinya.

Ramai pelanggan isteri Datuk

Shah mendedahkan hotel mewah dapat bergerak aktif dengan kegiatan itu kerana privasi yang dijanjikan.

Ada ketika dia bekerja sehingga malam. Pada waktu yang lain dia bermalam sahaja di hotel itu mengikut kemahuan pelanggan.

“Dalam sehari, paling banyak saya melayan sehingga empat orang wanita,” ujar Shah. Pelanggannya berumur dalam lingkungan 40 hingga 60 tahun dan kebanyakannya terdiri daripada isteri kedua golongan berstatus Datuk.

“Mereka tanpa segan silu menceritakan kepada saya siapa suami mereka dan masalah dalam rumah tangga mereka. Saya dengar sahaja. Dalam kepala saya hanya memikirkan wang,” akuinya.

Pernah dibawa bercuti sehingga ke Hong Kong selama 10 hari, perjalanan, penginapan, makan dan minum Shah di sana ditanggung sepenuhnya oleh pelanggan.

“Bukan itu saja, saya dibayar dan dibelanja membeli-belah.” Kehidupannya pada waktu itu, kata Shah, cukup mewah.

“Saya dapat membeli kereta Proton Perdana V6 secara tunai hasil himpunan duit itu. Makan dan pakai usah cakaplah. Semua yang saya ingini saya dapat beli. Tinggal pula di kondominium mewah,” katanya.

Sepanjang enam tahun itu, jarang benar Shah pulang ke kampung menjenguk ibu dah ayahnya. “Waktu itu saya memang tak ingat mak dan ayah. Memang saya hanyut.

“Tapi dengan kawan-kawan saya tak pernah putus hubungan. Walaupun semasa di universiti ada yang mengesyaki sesuatu, tetapi mereka tidak tahu perkara sebenar,” luah Shah.

Kata orang, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua. Pada penghujung 2006, Shah terkena santau yang teruk. Berat badannya susut 30 kilogram dalam tempoh beberapa hari dia terlantar sakit.

Dalam keadaan terkujur lemah, Shah kemudiannya didatangi mimpi.

“Saya bermimpi mengerjakan umrah. Tiga kali saya bermimpi yang sama. Saya lihat diri saya membuat tawaf dan saie. Saya menangis teresak-esak. Wajah pertama yang terbayang dalam fikiran ialah emak.

“Selama ini emak tak pernah merendahkan saya walaupun kadang-kadang memang saya buat silap,” keluhnya. Air mata bergenang di kelopak mata.

Setelah pulih, Shah banyak berfikir. Dia merasakan hidupnya sangat kosong. Biarpun dikelilingi begitu ramai wanita, kekasih sendiri curang kepadanya. Kini Shah masih berusaha untuk membersihkan diri daripada ilmu-ilmu hitam yang masih menghantui dirinya. Namun dia belum mempunyai kekuatan untuk menjalani ujian HIV/AIDS.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sensaranya lelaki tukang urut batin upahan memuaskan wanita kemaruk sek

  1. Bilnis Jeprin Adrian berkata:

    wang sangat baik jika kita yang menguasainya, namun ianya akan menjadikan kita sangat jahat jika kita dikuasainya…

  2. jamil murphy berkata:

    Saya memluah kan keja.kalau ada

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s