Upah urut batin sulung perawan termahal

Pelajar Brazil Catarina Migliorini akhirnya melelong urutan batin daranya pada nilai $780,000 dolar selepas lelongan secara online itu ditutup secara rasminya baru-baru ini.

Seorang lelaki bernama Natsu, dari Jepun berjaya membida harga tertinggi walaupun mendapat saingan yang sengit daripada pembida Amerika Jack Miller dan Jack Hak, serta pembida India Rudra Chatterjee.

Langkah Catarina melelong daranya secara online mencetuskan kemarahan pelbagai pihak di seluruh dunia. Ada yang mendakwanya umpama pelacur. Namun Catarina menegaskan wang diperolehnya itu akan digunakan untuk membina rumah orang miskin tegar.

Kontroversi tersebut tercetus apabila Catarina bersetuju untuk terlibat dalam sebuah dokumentari Virgin Wanted yang membabitkan krew penerbitan dari Australia.

“Saya melihat ini sebagai suatu perniagaan. Saya berpeluang untuk mengembara, menjadi sebahagian daripada dokumentari tersebut serta mendapatkan bonus daripada pembikinannya.” kata Catarina.
“Jika anda hanya melakukannya sekali dalam hidup, anda tidak wajar digelar pelacur, samalah seperti anda merakam sekeping gambar yang menakjubkan, namun hal itu tidak secara automatik menjadikan anda seorang jurugambar.” katanya lagi.

Catarina akan ‘diserahkan’ kepada pembeli di atas pesawat yang akan terbang antara Australia – Amerika Syarikat.

Menurut laporan akhbar, Catarina akan ditemuramah sebelum dan selepas ditiduri oleh pembida dari Jepun itu. Hubungan seksual tersebut tidak akan difilemkan dan malah pembidanya, iaitu Natsu mempunyai hak untuk tidak dikenali malah gambarnya juga tidak akan disiarkan di media.

Selain itu, penggunaan alat mainan seks tidak dibenarkan dan pembida itu juga wajib memakai kondom ketika melakukan hubungan seks dengan Catarina. Natsu juga akan menjalani ujian kesihatan untuk memastikan dia bebas daripada penyakit kelamin. -DCM/DM

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s