Kelab wanita cari tukang urut batin lelaki

Terdapat lebih sepuluh buah kelab di sekitar Bangkok yang menawarkan perkhidmatan melanggan tukang urut batin lelaki untuk wanita, lapor sebuah akhbar semalam.

Menurut akhbar itu, ramai orang tidak mengetahui bahawa terdapat perkhidmatan khas untuk wanita melanggan tukang urut batin lelaki untuk wanita di sejumlah kecil kelab malam di sini.

Kelab-kelab itu menyediakan tukang urut batin lelaki untuk wanita yang tampan, berpendidikan dan berpakaian kemas untuk golongan tersebut.

Akhbar Bangkok Post dalam laporan itu menyatakan, seramai empat penyelidik menyamar sebagai pelanggan untuk meneroka tukang urut batin lelaki untuk wanita di empat buah kelab malam.

Kelab-kelab itu mempunyai kawalan keselamatan yang ketat manakala pihak pengurusan menyimpan perasaan curiga terhadap pelanggan-pelanggan baru.

Di kelab-kelab itu, terdapat dasar tidak membenarkan gambar dirakamkan sehingga ada ketikanya situasi tegang berlaku kerana pengawal-pengawal keselamatan cuba untuk menghalang pelanggan merakamkan gambar.

Penyelidik-penyelidik itu juga dipujuk oleh pelayan dan kakitangan keselamatan supaya terus memesan minuman yang mahal ketika mendapati mereka cuba meninggalkan kelab berkenaan.

Beberapa wanita yang menjadi pelanggan menyatakan mereka seronok dan berasa gembira kerana diberikan perhatian oleh tukang urut batin lelaki untuk wanita.

Wanita-wanita itu tidak kisah jika suami mereka mempunyai wanita simpanan dan tidak sepatutnya berasa bersalah atau malu.

Beberapa pengurus menyatakan pelanggan-pelanggan mereka terdiri daripada wanita Thai yang kaya termasuk seorang penyanyi terkenal selain wanita asing dengan majoritinya dari Jepun.

Namun, terdapat sebuah kelab yang juga menawarkan perkhidmatan tukang urut batin wanita untuk pelanggan lelaki selain wanita yang terletak di sebatang jalan di tepi Surawong Road dekat Patpong.

Di kelab itu, seramai 40 orang tukang urut batin lelaki untuk wanita yang menawarkan perkhidmatan urutan batin dan mereka menari serta melakukan persembahan erotik.

Kelab itu mempunyai 30 buah meja dengan pentas terletak di bahagian tengah manakala lampu disuramkan semasa persembahan tukang urut batin lelaki untuk wanita dan bunyi muzik yang kuat.

Kakitangan-kakitangan kelab itu termasuk pelayan mengamalkan kaedah mendesak apabila duduk bersama pelanggan supaya mereka boleh menempah minuman.

Satu minuman alkohol ditawarkan pada harga 300 baht (RM29.88) dan 240 baht (RM23.91) untuk satu minuman ringan.

Kelab itu popular di kalangan wanita Asia dan Thailand terutamanya Jepun yang merupakan tetamu paling kerap.

Kebanyakan pelanggan yang ditemui menyatakan mereka telah berkahwin.

Wanita-wanita itu menyatakan bosan dengan suami masing-masing yang selalu keletihan dan mengabaikan mereka untuk memperolehi urutan batin.

tukang urut batin lelaki untuk wanita yang ditawarkan untuk pelanggan wanita itu berumur dari 16 tahun sehingga lewat 30-an dengan ramai berasal dari timur laut Thailand.

Ramai tukang urut batin lelaki untuk wanita itu mempunyai tatu dan sebahagian kecil sahaja yang boleh bertutur dalam bahasa Inggeris.

tukang urut batin lelaki untuk wanita itu kerap mendedahkan kemaluan mereka dengan sebahagian mereka memakai kondom semasa di atas pentas atau semasa mendekati pelanggan wanita di meja.

Sejurus selepas memasuki kelab, empat penyelidik yang menyamar itu didekati oleh seorang pengurus lelaki yang memperkenalkan dirinya sebagai Mr. Kai.

Dia cuba untuk memperkenalkan pasukan penyelidik itu kepada beberapa lelaki yang datang ke meja mereka dengan mendedahkan alat sulit masing-masing.

Penyelidik-penyelidik itu cuba mengelak untuk melanggan tukang urut batin lelaki untuk wanita tersebut dengan menyatakan mereka sedang mencari seorang lelaki untuk rakan warga asing yang malu dan tidak mahu datang ke kelab berkenaan.

“Jika dia malu dan tidak mahu datang ke sini, dia boleh menelefon saya dan saya akan memberikan gambaran mengenai lelaki tersebut seperi umur, warna kulit,” kata Mr. Kai.

“Dia (tukang urut batin lelaki untuk wanita) itu boleh menemui wanita itu di mana-mana lokasi yang dia suka,” tambahnya.

Menurut pengurus itu, wanita-wanita Eropah suka keluar dengan tukang urut batin lelaki untuk wanita yang berkulit gelap.

tukang urut batin lelaki untuk wanita berkulit gelap itu mempunyai bilangan yang kecil di kelab berkenaan manakala wanita Asia suka lelaki berkulit cerah, katanya.

Pengurus itu memberi kad bisnesnya dengan nombor telefon bimbitnya.

“Selepas Mr. Kai meninggalkan kami, sejumlah lelaki yang pada mulanya menggayakan tubuh mereka di atas pentas dan bermain mata dengan kami, mula datang ke meja kami seorang demi seorang dengan cuba untuk mendapatkan perhatian kami dengan mereka cuma memakai kondom,” kata seorang daripada empat penyelidik itu.

“Ramai daripada mereka berkata: “Adakah anda mahukan saya? Saya suka untuk keluar dengan awak. Saya boleh melakukan apa sahaja untuk awak. Lelaki-lelaki itu cuba untuk menarik tangan kami. Saya memberikan mereka 100 baht (RM9.96) setiap seorang supaya mereka beredar,” kata seorang penyelidik itu.

Menurut akhbar itu, untuk membawa keluar seorang tukang urut batin lelaki untuk wanita di kelab tersebut, yuran bar sebanyak 400 baht (RM39.85) perlu dibayar dan 1,500 baht (RM149.44) lagi untuk tukang urut batin lelaki untuk wanita bagi tempoh yang singkat.

Penyelidik-penyelidik itu kemudian pergi ke sebuah kelab lain dan terdapat 60 lelaki berumur antara 22 tahun dan 30 tahun bekerja di situ. tukang urut batin lelaki untuk wanita itu kelihatan lebih tampan dan lebih bersopan daripada kelab yang pertama.

Di kelab itu, tukang urut batin lelaki untuk wanita itu memakai seluar ketat umpama seluar dalam semasa menari atau melakukan persembahan di atas pentas.

Pengurus kelab itu yang hanya dikenali sebagai Mr. Moo berkata, kelab berkenaan dimiliki oleh seorang pegawai kerajaan.

Katanya, isteri pegawai kerajaan itu mengendalikan kelab tersebut.

Dia mendakwa kelab itu sebagai yang terbaik di Bangkok dengan beberapa selebriti, model, aktres dan penyanyi datang untuk melanggan lelaki.

“Kami juga mempunyai pelanggan wanita dari beberapa negara Asia seperti Singapura, Jepun, Korea Selatan dan dari beberapa buah negara Eropah. Wanita warga asing datang ke sini dalam jumlah yang besar berbanding wanita Thai,” katanya.

Hiasan dalaman kelab itu lebih menarik berbanding kelab yang pertama dikunjungi manakala pelayan-pelayannya tidak bersifat pendesak. Ramai lelaki yang bekerja di kelab itu dikatakan pelajar dan penganggur.

Yuran bar ialah 400 baht (RM39.85) dan tukang urut batin lelaki untuk wanita yang bekerja di kelab tersebut pada kebiasaannya meminta 2,000 baht (RM199.25).

Menurut cerita beberapa lelaki, sebahagian rakan pekerja mereka dibelikan pakaian, diberikan wang dan rumah sewa dibayar oleh wanita yang menjadi pelanggan mereka.

Pengurus kelab itu mengetahui susuk tubuh setiap tukang urut batin lelaki untuk wanita termasuk ukuran panjang kemaluan mereka.

Salah sebuah kelab yang paling popular ialah yang terletak di tingkat 18 di sebuah pejabat di Asoke Road,

Kelab itu tidak mempunyai nama dan ia tidak diiklankan.

Tidak ada persembahan seks tetapi terdapat tarian tukang urut batin lelaki untuk wanita.

Teman-teman sosial lelaki di kelab ketiga ini tampan dan mereka memakai sut serta tali leher.

Kelab itu penuh dengan pelanggan selepas pukul 2 pagi terutamanya pada hujung minggu dan ia ditutup pada pukul 5 pagi.

Hiasan dalaman kelab itu kelihatan mewah.

Seorang penyelidik berkata, ramai pelanggan berumur antara 20 tahun dan 30 tahun tetapi kadang-kala ada yang berumur hampir 50 tahun. “Kami melihat beberapa wanita cantik dan muda dihiburkan oleh beberapa lelaki. Wanita-wanita berpendapatan tinggi sahaja yang pergi ke kelab ini kerana ia amat mahal,” kata seorang penyelidik.

“Kelab itu telah dibuka selama empat tahun dan dikenali di kalangan ramai wanita terkenal dan kaya,” tambahnya.

“Hos-hos kelab itu melayan pelanggan dengan tarian, bermain permainan dan berbual.

“Tidak ada sentuhan tetapi bercium dibenarkan,” katanya.

Menurut penyelidik itu, ramai pelanggan tiba selepas pukul 2 pagi.

Katanya, terdapat wanita Thailand dan sebahagiannya dari Jepun, Korea dan Singapura.

Menurutnya, semua wanita kelihatan menarik dan berpakaian kemas.

“Lelaki-lelaki yang duduk bersama kami tidak menawarkan tukang urut batin lelaki untuk wanita secara terbuka. Namun, jika anda mahu mengambil seorang lelaki untuk apa sahaja tujuan, yuran bar ialah 1,500 baht (RM149.44). Untuk tujuan tukang urut batin lelaki untuk wanita, wanita-wanita itu perlu membincangkan harga dengan lelaki tersebut,” kata seorang penyelidik.

Kelab terakhir yang dikunjungi oleh empat penyelidik itu terletak di Ratchadaphisek Road yang dibuka sehingga awal pagi.

“Pelanggan-pelanggan kelab itu termasuk tukang urut batin lelaki untuk wanita kelas tinggi, model, aktres serta penghibur wanita yang menjadi teman lelaki sambilan,” kata seorang lelaki, Mr. Suporn yang menyatakan dia ialah pengurus perhubungan awam kelab berkenaan.

Seorang wanita yang menjadi pelanggan kelab itu berkata: “Suami saya mempunyai seorang ‘isteri simpanan’ jadi, kenapakah saya tidak boleh memiliki seorang suami simpanan?” Seorang pelanggan yang dikenali sebagai Miss Pu yang berumur 38 tahun dan seorang ahli perniagaan berkata, dia mengetahui mengenai kelab yang menawarkan pelacur lelaki daripada seorang rakan.

Menurutnya, sebelum ini dia pernah mendengar terdapat sebuah kelab di Jepun yang menawarkan lelaki kacak untuk menghiburkan wanita.

Menurutnya, terdapat ramai tukang urut batin lelaki untuk wanita, peramah dan menghiburkan di kelab tersebut.

“Saya berasa seperti istimewa berada dengan mereka kerana teman-teman sosial lelaki itu memberi banyak perhatian kepada saya dan mereka lebih baik daripada kekasih lelaki saya sebelum ini termasuk yang saya miliki sekarang ini,” katanya.

Thailand memang terkenal dengan kehidupan malamnya tetapi baru-baru ini industri pelancongannya terjejas disebabkan oleh tunjuk perasaan antikerajaan pada April dan Mei lalu.

Imej negara itu sebagai ‘Tanah Senyuman” terjejas selepas ribuan penunjuk perasaan antikerajaan menduduki daerah beli-belah dan hotel di tengah Bangkok pada April dan Mei lepas dengan menyebabkan 90 orang terbunuh manakala 1,885 lagi cedera. – Agensi

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kelab wanita cari tukang urut batin lelaki

  1. Shahrin Keriya berkata:

    Good write up. Kalu add photo outside the out let lagi bagus

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s