Kini kemaluan wanita terpaksa disuntik sebelum batinnya diuruti untuk memuaskannya

Prosedur mudah suntikan G-spot telah mula mendapat populariti kerana menjanjikan peningkatan kepuasan wanita ketika diuruti batinnya dengan melakukan suntikan di kedudukan G-spot.

Dengan kos $ 1,000 dolar (lebih £ 600), satu suntikan Hyaluronan iaitu sejenis kolagen yang disuntik ke kawasan G-spot menyebabkan kawasan G-spot itu membengkak. G-spot yang merupakan Zon nikmat bagi wanita akan lebih mudah dikesan selepas proses pembengkakan ini berlaku.

Walau bagaimanapun, pendapat mengenai prosedur ini terbahagi dua.Walaupun suntikan telah terbukti berjaya, terdapat juga beberapa pihak yang mendakwa suntikan adalah tidak perlu dan bagi sesetengah wanita ianya sia-sia dan menyakitkan.

BatSheva Marcus, pengarah klinikal Pusat Perubatan untuk Seksualiti Wanita di New York, berkata, “bagi sesetengah wanita, ransangan G-spot berasa hebat, untuk orang lain tidak begitu,”

“Bagi wanita yang biasanya tidak mendapat ransangan nikmat dari kawasan itu, mereka tidak akan berasa banyak kesan.”katanya kepada akhbar New York.yahoo

£ 600 tu berapa RM ha? mahal tu..

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s