Kertas kerja bengkel terapi kesihatan diri sifuli di sekolah kebangsaan seluruh negara

PROPOSAL

Kertas kerja bengkel terapi kesihatan sifuli di sekolah kebangsaan seluruh negara ini mengandungi maklumat terperinci mengenai keperluan dan keberkesananya untuk membina sahsiah murid murid.

Kertas kerja ini adalah hasil penyelidikan dan kajian Sifuli dan Wannura mengenai keberkesanan seni urut terapi untuk membina kesihatan rohani, jasmani, jiwa dan raga murid murid.

Modul pembelajaran terapi ini adalah hasil penambahbaikan yang telah kami uji di sekolah kebangsaan saebelum dimuktamatkan.

Waalau pun program penganjuran bengkel terapi kesihatan diri sifuli ini menelan belanja jutaan ringgit dan memerlukan usaha yang gigih, kami berusaha melakukannya demi ugama bangsa dan negara.

Kertas kerja ini adalah megenai maklumat lenggkap program bengkel terapi kesihatan diri yang telah dianjurkan di sekolah kebangsan yang mengandungi tajuk tajuk perkara seperti berikut:

01. Tajuk Kertas Kerja
02. Tujuan
03. Objektif
04. Maklumat Projek
05. Penyertaan
06. Jawatan Kuasa Pelaksana / Penganjur
07. Aturcara Program
08. Penceramah
09. Sokongan
10. Belanjawan
11. Penutup

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s