Pengajian warisan seni urut terapi sifuli

Pengajian warisan seni urut terapi sifuli

Seni Urut Terapi Sifuli diwariskan kepada masyarakat bermula dengan menulis kitab warisan Seni Urut Terapi Sifuli. Mengembang pengetahuan mengenainya di laman sesawang (website), webblog dan laman sosial.

Setiap pelangan Seni Urut Terapi Sifuli yang nak sihat pula diberi nasihat untuk membina kesihatan menyembuhkan penyakit menurut seni warisan tersebut.

Wasisan Seni Urut Terapi Sifuli diwarisan sepanjang jalan ketika memberikan perkhidmatannya kepada orang ramai di jalan siang dan malam.

Warisan Seni Urut Terapi Sifuli diserapkan kepada pusat urut terapi sebagai komplimentari disamping menganjurkan kursus khas di pusat kecantikan dan kesihatan.

Wasisan Seni Urut Terapi Sifuli ajar kepada murid sekolah menerusi bengkel terapi kesihatan diri sebagai persediaan untuk melangkah ke usia akil baligh.

Percambahan pengetahuan Wasisan Seni Urut Terapi Sifuli dibentangkan dalam seminar seminar mengenai kesihatan dari masa ke semasa.

Pengajian Wasisan Seni Urut Terapi Sifuli sedang berkembang di Pusat pusat pengajian perubatan alternatif dan komplimentari.

Selain daripada menyediakan pengajian Wasisan Seni Urut Terapi Sifuli diperingkat sijil dan diploma para penuntutnya diberi peluang untuk melanjutkan pengajiannya hingga ke peringkat ijazah Dr dan Phd.

Mereka yang berpengalaman dan berjasa mengembangkan Wasisan Seni Urut Terapi Sifuli akan dikurniakan anugrah Master dan Grand Master Seni Urut Terapi Sifuli.

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
Imej | This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s